Valorile noastre

În anul 1966 au fost formulate "Principiile de bază ale firmei Viessmann". Ele au constituit o linie directoare importantă pentru succesul nostru. Valabile in continuare și completate cu elemente actuale, ele iși pastrează semnificatia și azi. Scopul urmărit este acelasi pentru toti. Principiile de bază ale firmei Viessmann constituie in continuare linia directoare pentru activitatea noastră de zi cu zi, atăt in companie cat și in exterior, pe piața de desfacere.


Druck

Inovație

Noi impulsionăm branșa noastră prin realizările noastre tehnice. Noi am dezvoltat permanent produse și soluții tehnice impresionante care au marcat momente de referință ale tehnicii de incălzire. Noi ne propunem ca și pe viitor să participăm determinant la progresul tehnologic.

Druck

Calitate de vârf

Noi oferim produse de vârf pentru tehnica de incălzire. Noi aspirăm spre perfectiune in toate compartimentele companiei. Actionăm dupa motto-ul „nimic nu este atât de bun incât sa nu mai poată fi imbunătătit“.


Druck

Gama completă

Noi oferim sisteme tehnice complete pentru orice necesar sau pretentie cât si o gamă variată de servicii in sprijinul partenerilor nostri. Produsele noastre sunt accesibile si de incredere. Sunt economice, ecologice si au un design unitar.

Druck

Eficiență

Noi dispunem de structuri si procese flexibile cât si de un lanț decizional scurt. Prin aceasta reusim sa menținem costurile noastre la un nivel cât mai scăzut. Astfel putem sa păstrăm un deosebit raport pret / performanță care ne-am obligat să-l oferim clienților nostri.


Druck

Sustenabilitate

Ne-am angajat să ne îndeplinim responsabilitatea economică, ecologică și socială. Suntem atenti la impactul aspura mediului a tuturor proceselor și să promovăm utilizarea energiilor regenerabile. Scopul nostru este de a proteja clima și de a conserva bazele naturale ale vieții. Ne-am angajat să investim in știință, artă și viața culturală a societății noastre.

Druck

Încredere

Suntem o afacere de familie independentă și un partener de incredere. Colaborăm cu clienții și furnizorii noștri într-un adevărat parteneriat și cu corectitudine, cu scopul de a asigura succesul reciproc. Cunoastem valoarea oamenilor în societate si stim să comunicăm în mod deschis și cu încredere. Angajaților activi, cu dorintă de a performă, le oferim oportunități bune de dezvoltare personală.


Agilität

Agilitate

Modul nostru de lucru este caracterizat prin flexibilitate, colaborarea dincolo de granițele branșei, comunicarea ierarhică și de luarea deciziilor pe baza faptelor. creativitate și viteză, precum și potențialul de inovare care rezultă sunt transmise în mod continuu, stabil, fiabil și cuantificabil.

Unternehmertum

Antreprenoriat

Angajații noștri sunt antreprenori în cadrul companiei și sunt încurajaţi să dezvolte noi modele de afaceri bazate pe experiența comună. Responsabilitatea personală și orientare de luare a deciziilor determină acțiunile noastre. Scopul nostru este de a oferi un mediu de lucru antrenant, cu posibilitatea de auto-dezvoltare.