Gelebte Markenwerte

1966 wurden die Viessmann Unternehmensgrundsätze erstmals formuliert. Sie waren und sind wichtige Leitlinien für unseren Erfolg. Um die Unternehmenskultur auf die disruptiven Umfeldveränderungen auszurichten, die mit der Digitalisierung einhergehen, wurde der Wertekodex in 2016 neu ausgerichtet. Erklärtes Ziel ist es, Kreativität und Eigenverantwortung im Unternehmen zu stärken und damit die Innovationskraft sowie die schnelle Umsetzung guter Ideen zu fördern.

Die Werte sind Richtschnur für unser tägliches Handeln.


Valorile noastre

În anul 1966 au fost formulate pentru prima dată principiile de bază ale companiei Viessmann. Ele au fost și rămân în continuare o linie directoare importantă pentru succesul nostru. Pentru a alinia cultura companiei la schimbările asociate cu digitizarea, codul valorilor a fost reformulat în 2016. Scopul declarat este acela de a întări creativitatea și responsabilitatea în cadrul companiei, promovând astfel puterea inovatoare și implementarea rapidă a ideilor bune. Valorile acestea sunt linia directoare a acțiunilor noastre zilnice.

Gemeinsam

Orientați pe echipă

Cu interlocuitorii noștri ne comportăm apreciativ și respectuos. Împărtășim informațiile și deciziile, ceea ce este important pentru succesul nostru reciproc. Acționăm rapid, flexibil și orientați spre soluție.

Verantwortlich

Responsabili

Ne asumăm angajamentele, acționăm în consecință și asigurăm o cooperare sinceră și corectă. Fiecare angajat își cunoaste contribuția sa la succesul companiei și o poate face la calitatea cerută. Acțiunile noastre sunt eficiente, ecologice și competente social.

Innovativ

Antreprenoriali

Privim înainte și facem loc pentru ideile menite să asigure succesul nostru de mâine. Pentru scalarea proceselor și a modelelor noastre de afaceri folosim tehnologii orientate spre viitor și o vastă bază de informații. Identificăm nevoile clienților și ale utilizatorilor și oferim soluții.