Sistemul de producție Viessmann

Sistemul de producție Viessmann (ViPS) constă dintr-un set de reguli cu caracter obligatoriu pentru toate companiile afiliate, care descrie modul in care procesele de productie sunt concepute, puse în aplicare, monitorizate și îmbunătățite continuu.

Acesta conține obiectivele, principiile, metodele și instrumentele relevante de organizare a producției, bazat pe principiile de îmbunătățire continuă.

 

Principii de producție

Standardizare / Vizualizare / Ordinea și curățenia


Pentru stabilitatea procesului, ne asigurăm că procesele rulează într-un mod fix. Procesele de producție sunt concepute astfel încât abaterile să fie recunoscute imediat. Muda (deșeurile) trebuie să fie evitate și pentru a crește valoarea.
 

Salariați

Calificări / Educație / Protectia muncii


Vedem calificarea înaltă a angajaților noștri, ca o condiție prealabilă pentru a putea pune în aplicare principiile de producție. Formare continuă crește satisfacția angajaților. În acest scop, sunt disponibile în academia noastră, printre altele, programe de formare versatile.
 

Procese sincrone

Producție în tempo-ul clientului / Producție în tempo / Logistica / KVP / Controlul producției


Producem exact ceea ce are nevoie clientul. Acest lucru este valabil nu numai pentru comenzile clienților, dar și pentru procesele noastre interne în ceea ce privește relația client-furnizor.
 

Sisteme eficiente

Resurse orientate spre producție


Pentru a putea confecţiona produsele noastre la preţurile competitive de pe piaţă, trebuie să ne folosim producția noastră cu cea mai mare eficienta si pentru a evita opririle neplanificate. În acest scop, este folosit un concept operator și utilizator bazat pe TPM.
 

Fără produse și procese defectuase

Prevenirea erorilor/Avertizarea erorilor/Depanarea erorilor/Audit


"calitate în centrul atenţiei" este dorința tuturor angajaților. În produse și procese este necesar să atingeţi obiectivul zero defecte. Numai în acest fel putem oferi clientilor nostri produse cu o calitate de top.
 

Managementul productiei

Gestionarea magazinului pe etaj


Ne asigurăm că la faţa locului generarea de valoarea este asigurata de către angajați calificați. Acest proces este sprijinit de Kaizen - imbunatatirea continuă.

nachhaltigkeitspreis.jpg
Productie durabilă 2009

Excelent