Drepturi de autor

© Viessmann Climate Solutions SE

Toate drepturile rezervate. Textele, diversele categorii, fotografiile, imaginile, graficele și animațiile sunt protejate prin drepturi de autor. Utilizarea acestor date necesită acordul prealabil al Viessmann Climate Solutions SE.

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, toate simbolurile de marcă de pe site-urile Viessmann sunt mărci înregistrate.

Site-urile web Viessmann au fost create cu mare atenție. Cu toate acestea, Viessmann nu poate garanta corectitudinea și acuratețea informațiilor publicate aici. Orice răspundere pentru daune este exclusă în măsura în care acestea nu reflectă o intenție deliberată sau o neglijență gravă din partea firmei Viessmann.

Viessmann își rezervă dreptul de a modifica conținutul site-urilor sale web în orice moment, la propria discreție și fără notificare prealabilă.

Site-urile web ale firmei Viessmann conțin link-uri către alte site-uri web. Viessmann nu este responsabil pentru strategia de protecție a datelor sau pentru conținutul acestor site-uri web.

Datele cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a efectua tranzacțiile solicitate de clienți.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul