Modul fotovoltaic - Vitovolt 300

Vitovolt 300 - modul fotovoltaic foarte profitabil


Profitați de aceste avantaje. Tehnică de mare productivitate. Proces strict de selecție al celulelor ce asigură o înaltă performantă. Prelucrare rezistentă la conditiile externe pentru o înaltă fiabilitate. Sticlă antireflex ce asigură o profitabilitate ridicată.


Modulul fotovoltaic cel mai profitabil, calitate fără compromisuri și siguranță garantată.
Modulele Vitovolt 300 MSNBC au o ramă eloxată neagră și celule monocristaline de o nuantă foarte inchisă. Rezultatul: un design de exceptie si o mai mare performantă. Mai ales in cazul montajului integrat in acoperis, arhitectura solară este remarcabilă. Modulele fotovoltaice sunt potrivite pentru utilizarea pe case uni- și multifamiliale, precum și acoperișuri industriale și comerciale.


Consum eficient de energie cu pompe de căldură. Pentru a crește semnificativ bilantul energetic, energia electrică generată in regie proprie trebuie utilizată atat pentru alimentarea consumatorilor electrici, cat si pentru petru instalatia de incălzire. Cel mai eficient sistem de incălzire cu energie electrică este pompa de căldură. In cazul acestei, cu fiecare kilowatt-oră de energie electrică consumată pot fi generati pană la 4 kilowati-ora de energie termică.


Module fotovoltaice monocristaline

Module fotovoltaice monocristaline

Gama de produse Vitovolt 300 include module monocristaline cu o putere de până la 410 Wp. Acestea sunt, de asemenea, disponibile într-un design negru, cu o putere nominală de până la 405 Wp. Modulele fotovoltaice Vitovolt 300 impresionează prin valorile lor ridicate de putere și calitatea fără compromisuri, precum și prin garanțiile extinse de produs și performanță de la Viessmann. În plus, toate modulele au o toleranță de performanță exclusiv pozitivă la livrare. Aceasta înseamnă o creștere a performanței de până la 5 Wp.

Modulele fotovoltaice sunt potrivite pentru utilizarea pe case unifamiliale și multifamiliale, precum și pe acoperișuri comerciale și industriale.

 


Caracteristicile speciale ale modulelor Vitovolt 300

Design atractiv și valori de top de performanță

Modulele Vitovolt 300 diferă prin design și dimensiuni. Unele module au un cadru anodizat negru, în special celule monocristaline întunecate și o folie Tedlar neagră. Rezultatul: design excepțional pentru o arhitectură solară atractivă și cele mai mari valori de performanță pentru un randament optim.


Proces de calitate certificat

Un proces cuprinzător de calitate asigură că modulele fotovoltaice din seria Vitovolt 300 îndeplinesc în permanență standardele înalte.Pe baza unei calificări extinse a furnizorilor din punct de vedere comercial și tehnic, sunt monitorizate toate etapele de producție a modulelor Vitovolt 300. Și nu doar pentru prima producție. Fiecare producție individuală este monitorizată la fața locului și eliberată numai dacă sunt îndeplinite criteriile specificației extinse Viessmann. O inspecție a mărfurilor la intrare în depozit asigură menținerea calității modulelor fotovoltaice Vitovolt 300 în timpul transportului.


Secțiunea de produse Vitovolt 300

Vitovolt 300

Sistemele de stocare a energiei Vitocharge vă fac aproape independent de rețeaua publică de energie

Generarea combinată de căldură și energie și sistemele fotovoltaice pot genera pentru o casă unifamilială la fel de multă energie electrică cât o consumă o familie de patru într-un an. Sistemele de stocare a energiei Vitocharge completează sistemul energetic. Acestea permit furnizarea de energie electrică exact atunci când este nevoie.
Acest lucru face ca sursa de alimentare descentralizată eficientă cu niveluri ridicate de autoconsum și autosuficiență să devină realitate. Viessmann este singurul producător care poate furniza toate produsele dintr-o singură sursă, astfel încât energia electrică autogenerată să poată fi utilizată eficient și economic. Acesta face utilizatorul independent de rețeaua publică de energie.


Generați și utilizați propria energie electrică

Datorită scăderii ratelor de remunerare pentru alimentare, autoconsumul de energie solară autogenerată este aplicația preferată astăzi. Costurile cu energia electrică pe kilowatt-oră sunt de obicei semnificativ mai mari decât rata de remunerare pentru kilowatt-oră de energie solară alimentată în rețea. De aceea, electricitatea fotovoltaică generată este mai întâi consumată sau stocată temporar și doar surplusul de energie electrică este alimentat în rețea.

Acest lucru este reglementat în Legea surselor de energie regenerabilă (EEG), conform căreia furnizorul de energie trebuie să accepte energia electrică care nu este utilizată de companie și să o includă în rețeaua sa. Acest lucru este interesant din mai multe moduri:

  • Protecția mediului – sistemele fotovoltaice reduc poluarea și conservă resursele naturale.
  • Creștere în valoare - Creșteți atractivitatea proprietății dumneavostră și creșteți valoarea acesteia.
  • Costuri – Astăzi, energia solară este generată mult mai ieftin decât costurile de achiziție a energiei electrice de uz casnic.

Consum propriu eficient al curentului solar

Consum propriu eficient al curentului solar

Deoarece curentul electric solar produs in regie proprie este mai ieftin decât energia electrică alimentată de pe retea, consumul propriu oferă avantaje financiare. O intalatie proiectată cu componente perfect compatibile asigură un consum optimizat de energie autogenerată.

[1] Instalatie fotovoltaică
[2] Invertor
[3] Contor energie fotovoltaică
[4] Consumator
[5] Contor pompă de căldură
[6] Pompă de căldură cu Vitotronic 200 (tip WO1C)
[7] Contoare de energie cu dublu-sens
[8] Reteaua publică de enegie electrică.Modulele fotovoltaice Vitovolt 300 oferă următoarele avantaje

  • Garanția fotovoltaicelor Viessmann: până la 12 ani
  • Garanție Viessmann: 2 ani
  • Componentele sistemului coordonat, substructurile, cablurile de conectare, invertoarele și unitățile de stocare a energiei sunt disponibile ca accesorii
  • Soluții de utilizare a energiei electrice proprii, stocarea energiei electrice și alimentarea acesteia în rețeaua publicăInstalare rapidă datorită soluțiilor de conectare pentru conexiunile electrice
  • Asigurare de înaltă calitate prin certificare conform IEC, EWG 89/392 și clasa de protecție II
Modul fotovoltaic - Vitovolt 300


Statul subvenţionează achiziţionarea modulelor fotovoltaice Vitovolt 300

*Notă privind cererile de finanțare

Informațiile și detaliile publicate prin intermediul anchetei online au fost compilate cu grijă.

Cu toate acestea, nu se poate oferi nicio garanție pentru corectitudinea și caracterul complet al informațiilor. Legile, ordonanțele și directivele aplicabile sunt singurele relevante - informații obligatorii din punct de vedere juridic pot fi obținute de la instituțiile desemnate în fiecare caz.

O cerere legală de finanțare nu există. Pot rezulta excepții de la reglementările legale, de exemplu, pentru tariful de alimentare prin Legea surselor de energie regenerabilă și Legea combinată pentru energie termică și electrică.

De altfel, autorizațiile sunt acordate numai în cadrul bugetului disponibil de către autoritatea de autorizare respectivă.

Pentru mai multe detalii, acesați pagina oficială Casa Verde Fotovoltaice 2023.

Vitovolt 300

Prezentare generală

Putere
până la 410 Wp
Gradul de eficiență
până la 21,3%
Domenii de aplicare
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-industrie.png icon-kommunen.png
Clădiri rezidentiale, unităti comerciale, municipalităti | Constructii noi si modernizări
Alte caracteristici
Rezistență mecanică pentru sarcini mari in condiţii de zăpadă și de vânt, cadru de aluminiu rezistent la coroziune. Siguranța investiției prin garanția produsului extinsă la 12 ani.
Aufbau einer Silizium-Solarzelle