Parteneriat FC Bayern München

Viessmann este partenerul oficial al echipei FC Bayern München.

Sponsorizări sportive în cadrul firmei Viessmann

Sponsorizările sportive au o lungă tradiție la Viessmann: afacerea de familie este implicată în sporturile de iarnă de peste 25 de ani.  Succesul are un nume. Indiferent că vorbim despre biatlon, sanie, bob, sărituri cu schiurile, schi fond – sportivii de top poartă emblemele noastre distinctive.  

În plus, incurajăm tinerii și talentul în sport. În acest context, susținem inclusiv echipa de cadeți a Federației Germane de Schi  (DSV).

Viessmann a devenit parte integrantă a majorității activităților sportive nordice de iarnă, concentrându-se pe sărituri cu schiurile și biatlon. Din 2018, fotbalul a fost adăugat, de asemenea, în portofoliul de sponsorizări sportive.

Jucător global: Viessmann și FC Bayern

Sponsorizarea campioanei germane FC Bayern München a devenit o parte importantă a angajamentului Viessmann în sport. Parteneriatul internațional al celor doi "jucători" globali, ambii lideri de piață în industriile lor, a început în China, unde Viessmann a devenit partenerul regional oficial al FC Bayern în 2018. O gamă largă de activități a fost desfășurată în numeroase școli și turnee de fotbal locale.

Extinderea parteneriatului

Ca răspuns la parteneriatul de succes, Viessmann și-a extins angajamentul cu FC Bayern în regiunea Asiei de Sud-Est în 2021 și a devenit partenerul climatic oficial al echipei FC Bayern München în anumite țări europene (Franța, Spania, Polonia, Benelux și Rusia) pentru sectoarele de încălzire, aer condiționat și tehnologie de sistemele de ventilație. De la începutul sezonului 2022/23, Viessmann și-a extins parteneriatul cu FC Bayern München la nivel global.

Angajament durabil

Fotbalul este o pasiune globală, iar nevoia de a lupta la nivel global pentru obiectivele climatice este din ce în ce mai puternic în mintea oamenilor. Exact aici pot contribui două branduri puternice, cu pasiunea pentru sport și cea mai bună tehnologie de economisire a climei. Scopul parteneriatului este de a promova utilizarea durabilă a resurselor pentru generațiile viitoare din regiune. Pentru Viessmann, sustenabilitatea se află în centrul scopului său corporativ "Creăm spații de locuit pentru generațiile viitoare".

Semnarea