ViCare App

Cea mai bună legătură dintre dumneavoastră și centrala termică Viessmann

Noua aplicație ViCare face setarea centralei termice deosebit simplă și intuitivă. Cu ajutorul asistentului integrat vă puteți stabili intervalele de încălzire în funcție de preferență. În plus, economia realizată este afișată direct pe display.

Dintr-o privire puteți vedea dacă totul este în regulă cu centrala termică. Un operator de service poate fi setat implicit. Acesta va fi notificat de fiecare date cand apar probleme în funcționarea centralei dumneavostră termice și vă poate veni în ajutor.


Ce poate face aplicația? Utilizarea și gama de funcții

Practic, puteți utiliza și controla încălzirea cu aplicația ViCare. Este proiectat pentru a controla până la trei circuite de încălzire. Aplicația oferă următoarele funcții:

● Aveți starea întregului sistem dintr-o privire și în timp real
● Selectați temperatura camerei dorită
● Setați temperatura dorită a apei calde
● Setați timpii de comutare pentru încălzire și apă caldă în doar câțiva pași cu ajutorul vremii de încălzire
● Afișați temperatura exterioară curentă
● Afișați istoricul temperaturii din ultimele zile

Aplicația ViCare vă oferă o imagine de ansamblu asupra stării actuale de funcționare a sistemului de încălzire. Acest lucru vă oferă securitate și vă face totul mai ușor de planificat. Puteți programa diferite ore de comutare pentru fiecare zi, după cum este necesar. Există, de asemenea, opțiunea de a selecta modul confort, cunoscut și sub numele de "petrecere" (Partymode) în aplicație. Aceasta extinde timpul de încălzire dacă există un eveniment cu mai mulți oaspeți și doriți să mențineți temperatura caldă a încăperilor din locuința dumneavoastră. Există, de asemenea, selectarea rapidă a modului economic. Acest lucru scade temperatura când sunteți afară pentru o zi. Nu uitați: încărcarea unică a apei calde dacă doriți să faceți o baie lungă.

Modul confort și modul petrecere este disponibil atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru utilizatorii Apple. Vă rugăm să rețineți că controlul sistemului dumneavoastră de încălzire trebuie să accepte această funcție.

Starea actuală a sistemului și legătura directă cu specialistul

În plus, aplicația ViCare oferă notificări push automate cu descrierea actuală a stării sistemului dumneavostră. În acest fel, veți ști cu promptitudine dacă există o problemă sau totul este în regulă. De asemenea, aveți o linie directă către contractor prin intermediul aplicației ViCare imediat ce apare un mesaj despre sistemul de încălzire.

Mesajele de eroare posibile sunt foarte ușor de recunoscut. Deoarece aplicația ViCare funcționează printr-un sistem de "semafor":

● verde: totul este ok.
● galben: întreținerea este în așteptare.
● roșu: există o problemă.

Dacă câmpul este roșu, contactul cu contractantul este afișat automat. Pentru această funcție trebuie doar să selectați datele companiei specializate și să le salvați în aplicație. O altă opțiune este conectarea companiei specializate direct la sistemul de încălzire. Pentru aceasta este necesară aprobarea serviciului. Puteți emite acest lucru cu doar două clickuri. În acest fel, specialistul poate identifica defectele într-un stadiu incipient și, eventual, le poate remedia de la distanță sau poate veni la dumneavoastră cu piesele de schimb potrivite.


Instalarea aplicației ViCare

Instalarea aplicației ViCare

Instalarea aplicației ViCare este mai ușoară decât crezi. Se aplică următoarele cerințe:

● Acces la internet cu forfecare de date (tarif forfetar independent de timp și volum)
● Smartphone-uri cu sisteme de operare Apple iOS sau Google Android (vă rugăm să consultați magazinul respectiv pentru versiunea exactă)
● Interfața de internet Viessmann Vitoconnect 100, tip OPTO 1
● Viessmann a instalat sisteme de încălzire pe gaz și motorină din 2004, precum și pompe de căldură din 2010 și sisteme de încălzire pentru combustibili solizi din 2016. Puteți obține informații precise despre compatibilitate de la partenerul dumneaoastră specializat.

După ce ViCare a fost instalat și serviciul a fost aprobat, compania specializată la alegere va avea întotdeauna un ochi asupra sistemului dumneavostră folosind aplicația Vitoguide.


Vicare-App.png

Download

Aplicația ViCare App poate fi folosită în legătură cu un sistem de automatizare Viessmann conectabil la internet sau cu modulul WLAN Vitoconnect 100. Acesta poate fi achiziționat de la o firmă de centrale termice parteneră Viessmann.


Modulul WLAN Vitoconnect 100- conectori

Modulul WLAN Vitoconnect 100

Modulul WLAN Vitoconnect 100 este interfața dintre centrala termică și Apps. Acesta se montează pe perete și se conectează printr-un cablu direct la sistemul de automatizare Vitotronic.

Vitoconnect 100 se conectează la reteau WiFi din locuință în sistem  Plug & Play iar pentru înregistrare este suficient să fie scanat cu smartphone-un QR-codul de pe aparat. Vitoconnect 100 este comptatibil cu dispozitivele mobile cu sisteme de operare iOS (de la 8.0) si Android (de la 4.4).

Pentru comanda unor instalații mai complexe aveți la dispoziție Vitotrol Plus App .

În Vitoconnect 100 a fost integrat un concept de siguranță care a fost testat și omologat de VDE pentru Smart Home.


Operați sistemele de încălzire existente cu aplicația ViCare


Majoritatea sistemelor de încălzire Viessmann pe gaz și motor instalate din 2004, precum și pompele de căldură din 2010 și sistemele de încălzire pentru combustibili solizi din 2016 pot fi operate la un preț accesibil, ușor și rapid cu ViCare.

Profitați de aceste avantaje


ViCare App - Siguranță

Siguranță

Căldură și un sentiment de siguranță

●  Vizualizarea dintr-o privire dacă toate elementele sunt în domeniul verde
●  Galbenul avertizează că se impune efectuarea unei întrețineri, în cazul în care funcția a fost activată 
● La roșu se activează o legătură directă cu operatorul de service stabilit în prealabil


ViCare App - economie

Economie

Setarea simplă a temperaturii optime – reducerea costurilor când nu sunteți acasă

●  Setarea centralei termice deosebit de simplă și intuitivă
●  Reglarea temperaturii preferate dintr-un singur click
●  Memorarea programului zilnic pentru economisirea costurilor de încălzire


ViCare App - Eliberat de griji

Fără griji

Legătură directă cu operatorul de service când este cazul

●  Setarea in App a unui operator de service implicit
●  Ajutor rapid și eficient – operatorul de service dispune de toate informațiile necesare
●  Fără griji legate de service si siguranță

ViCare - Vitoconnect 100 - Vitoguide

Cerințe de sistem 

ViCare accesează sistemul de automatizare al centralei termice prin intermediul modului Viessmann Vitoconnect 100 conectat la rețeaua WiFi a locuinței.

După instalare se selectează un operator de service agreat. Acesta va fi notificat prin Vitoguide că a preluat în evidență instalația dumneavoastră. De fiecare date când apar probleme în funcționarea centralei termice, operatorul service vă poate veni în ajutor.

Cerințe

  • Acces permanent la internet
  • Smartphone cu Apple iOS de la versiunea 8.0 sau Google Android de la versiunea 4.4
  • Interfața Viessmann Vitoconnect 100, tip OPTO 1
  • Centrală Viessmann pe gaz sau combustibil lichid fabricată după 2004. Informații exacte despre compatibilitate puteți obține de la distribuitorii Viessmann.
  • Compatibilitatea cu pompele de căldură, cazanele pe combustibil solid și aparatele hibrid Viessmann va fi stabilită în curând.