Funcționarea unei pompe de căldură economisește resurse valoroase

O pompă de căldură folosește energia regenerativă din sol, soare, apa subterană sau aer într-un mod foarte eficient. Sursa de energie care intră în discuție depinde de mulți factori, cum ar fi necesarul de energie, locația și dorințele individuale. În orice caz, pompele de căldură reduc consumul de combustibili fosili și economisesc resurse valoroase.

În același timp, proprietarii de sisteme beneficiază de un avantaj suplimentar: majoritatea pompelor de căldură de la Viessmann au funcțiile de „răcire activă” și „răcire naturală”. Pe lângă utilizarea clasică ca generator de căldură în zilele reci, acestea asigură și un climat plăcut în incăpere pe perioda verii. 

 

Funcționare bivalentă cu sistemul de încălzire existent

Gama largă oferă pompa de căldură potrivită pentru fiecare nevoie. Condițiile structurale și geologice, precum și ideile personale pentru necesarul de căldură pot fi luate în considerare încă din etapa de planificare.

Pompele de căldură Viessmann sunt utilizate în construcții noi și proiecte de modernizare. Pe lângă funcționarea eficientă monovalentă, acestea pot fi operate cu sisteme solare și împreună cu un sistem de încălzire pe petrol sau gaz existent într-un sistem multivalent.
În acest fel, ideile individuale pot fi implementate deosebit de bine. 

Sisteme diferite pentru fiecare nevoie

Pompele de căldură Viessmann sunt pe piață din anii 1970. De atunci, tehnologia a fost constant îmbunătățită și extinsă în multe domenii.
La Viessmann, proprietarii și modernizatorii au o gamă largă de pompe de căldură care răspund tuturor surselor de căldură și oricărei nevoi. Cu tehnologia potrivită de la Viessmann, vă puteți menține costurile de încălzire scăzute din prima zi și puteți proteja mediul în același timp.


Pompe de căldură Heizen mit Luft- und Erdwärme

Pompa de căldură reprezintă prima soluţie atunci când vorbim despre îmbinarea economisirii costurilor cu încălzirea cu producerea ecologică a căldurii. Energia utilizată de o pompă de căldură este disponibilă în mediu nelimitat şi gratuit. Acest sistem de încălzire complet competent necesită doar o mică parte din energia electrică pentru echipamente si pompă, pentru a disponibiliza această energie. O pompă de căldură te face independent de combustibili fosili și te ajută să contribui în mod activ la reducerea emisiilor de CO2 și protecția climei.