Potrivirea perfectă: Tehnica de sistem

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filosofii, Viessmann nu oferă doar echipamentul principal, ci si componente si accesorii ale instalatiei de incălzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann.

Toate produsele sunt mai degrabă componente ale unui concept global, în care toate componentele sunt perfect compatibile si se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat crează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

Tehnica de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Automatizarea Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele puternice Vitocell pentru un confortul optim în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele termice solare de înaltă calitate şi acumulatoare de agent termic pentru economisirea costurilor.

Touch-Display.png

Simulator software Vitotronic 200

Convingeți-vă singuri de usurința cu care se operează automatizarea Vitotronic. Aici găsiți soft-ul de simulare interactivă pentru Vitotronic 200. Soft-ul este compatibil cu PC-uri / Notebook-uri pe care rulează pe platformă Microsoft Windows.

Salvați fisierul ZIP pe calculatorul dumneavoastră si dezarhivati-l intr-un registru, la alegere. In final, porniți aplicația cu un dublu click pe fisierul dezarhivat.

Pentru a iesi din simulare dati click dreapta pe aplicație si selectați "Exit" sau alternativ prin combinația tastelor "Alt + F4".

Ecran tactil de 5"

Gama de sisteme de automatizare pentru cazane medii și mari

Sistemele de automatizare Vitotronic pentru cazanele Viessmann medii și mari sunt disponibile într-o gamă variată de modele și tipuri constructive. Pe lângă automatizările integrate în carcasa aparatului, mai există și variante amplasate deasura, ca în cazul cazanelor în condesatie Vitocrossal 300 (CM3C).

Telecomenzi

Cu ajutorul telecomenzilor conectate cu cablu Vitotrol 200 si Vitotrol 300 precum si a variantei fără fir Vitotrol 200 RF, automatizarea Vitotronic poate fi accesată din orice colt al locuintei.

Senzorul pentru temperatură exterioară va fi de asemena in curand disponibil in variantă fără wireless.

fernbedienungen.jpg

Vitotrol App

Aplicatia Viessmann Vitotrol-App vă permite să monitorizati si să operati de la distantă centrala termică Viessmann echipată cu sistem de automatizare Vitotronic. Aplicatia este disponibilă in orice moment al zilei si utilizarea ei este simplă si confortabilă datorită dialogului textual pe care il oferă utilizatorilor. Vitotrol-App poate fi descarcată gratuit din Apple App Store pentru iOS si din Google Play Store pentru dispozitivele Android. Viessmann Vitotrol App rulează pe orice dispozitiv mobil echipat cu sistem de operare iOS versiunea 5.0 sau superioara sau Android versiunea 4.0 sau superioară.

Pe langa Vitotrol-App, Viessmann mai oferă gratuit si aplicatia Vitotrol Showcase, care se adresează celor care vor sa testeze modul in care poate fi operată o instaltie termică Viessmann de la distantă, chiar dacă nu detin una. Această aplicatie oferă toate functiile aplicatiei Vitotrol ca pe o instalatie de incălzire Viessmann reală.

vitotrol-app.jpg

Conectivitate

Viessmann oferă o gamă variată de aplicații destinate comunicării cu centrală termică.

Viessmann Apps

Aplicații Viessmann pentru proprietarii și specialiștii de centrale termice.

află mai multe
Telegestiunea prin internet

Telegestiune

Managementul energetic al clădirilor mari

Sistem de preparare a apei calde

In completarea programului de echipamente de incălzire, Viessmann vine cu o gamă largă de boilere si acumulatoare Vitocell, indeplinind toate cerințele in privința preparării apei calde menajere si pentru aportul la incălzire.

Furnizare igienică a apei potabile

Calitatea suprafaței interioare a boilerului de apă caldă este hotăratoare pentru igiena sistemului de incălzire a apei menajere. Viessmann stabileste astfel două concepte de calitate: prin emailare Ceraprotect pentru o protecție sigură, susținută impotriva coroziunii in familia de produse Vitocell 100 si prin oțel inoxidabil pentru cele mai inalte cerințe de igienă in familia de produse Vitocell 300.
 

warmwasserspeicher.jpg
daten-kommunikation.jpg

Comunicarea datelor

Fie că e vorba de o casă de vacantă, clădire de utilitate publică sau un mare complex rezidențial, gama de telecomenzi Viessmann oferă soluții inteligente pentru comunicarea datelor cu instalațiile termice si tehnica de automatizare a clădirii.

Și asta este valabil pentru toate sistemele termice disponibile: cazane in condensație, cazane medii sau mari pe lichid si gaz, sisteme solare si chiar si pentru cazane pe peleți si pompe de căldură.
 


Rezervoare de combustibil Vitoset pentru orice necesitate

Rezervoarele de combustibil Vitoset cu diverse capacităti in functie de produs sunt disponibile pentru orice nevoie pentru depozitarea combustibilului lichid în volume de pană la 5000 la litri. Pentru volume mai mari reglementările impun camere de depozitare omologate conform normelor. Rezervoarele Vitoset pot fi instalate stivuite în formă blocuri cu o capacitate de pană la 25000 litri. Acestea sunt concepute pentru constructii, extinderi sau renovări, reprezentând în fiecare caz o soluție sigură, atat pentru case uni- sau multi-familiale, precum și pentru unităţile civile sau comerciale.

Heizoeltanks.jpg
frischwasser-module.jpg

Module de apă proaspătă

Modulele de apă proaspătă servesc preparării confortabile și igienice a apei calde în regim instantaneu. Spre deosebire de boilerul de apă caldă convențional, apa menajeră nu este utilizată pentru stocarea energiei, ci încălzită numai atunci când este necesar, prin intermediul unui schimbător de căldură in plăci deosebit de eficient. Energia pentru încălzirea apei calde vine dintr-un rezervor tampon de agent termic, care poate fi încălzit prin diferite surse- prin sisteme solare, precum și cazane pe combustibil solid, cazane convenționale pe lichid/gaz, pompe de caldură sau alte sisteme termice.solaranlage.jpg

Panouri solare termice și fotovoltaice

Utilizați energia gratuită de la soare: aflați aici mai multe despre sistemele noastre solare pentru incălzirea apei potabile, susținerea incălzirii si producerea curentului electric.  

Schimbătoare de căldură

 • pentru incălzirea piscinelor Vitotrans 200 Typ WTT
 • pentru  puncte termice ale rețelelor de termoficare,
  Pentru separarea sistemului la instalațiile de incălzire in pardoseală,                                                                   
  Pentru prepaparea apei calde menajere si pentru sistemele solare Vitotrans 100 Typ PWT
 • Pentru recuperarea căldurii de incălzit in combinație cu un cazan de abur Vitotrans 200 Typ WTD
waermetauscher.jpg
heizkoerper.jpg

Radiatoare

O parte importantă a gamei de accesorii Viessmann Vitoset este gama largă de radiatoare. De la radiatoarele tip ventil, compacte, radiatoarele plane, orientate în funcţie de design, la radiatoare de baie practice.

Desigur, toate componentele radiatorului din gama extinsă de accesorii Viessmann sunt caracterizate pringtr-o înaltă calitate și oferă fiecărei construcţii o notă specială, indiferent că e vorba de clădiri rezidențiale sau comerciale. Utilizarea de materiale testate cu un grad înalt de calitate ne asigură că orice soluție poate fi pusă în aplicare în mod eficient și sigur.

Vitoset –o gama completă de accesorii

Cu gama Vitoset, Viessmann vă oferă toate componentele necesare pentru sistemul de încălzire al unei case dintr-o singură sursă. Avantaje: Toate componentele sunt compatibile și pot forma un singur sistem în corelare cu cerințele dumneavoastră individuale. Mai mult decât atât, ideile dumneavoastră pot fi puse în aplicare rapid și în condiții de siguranță, deoarece toate elementele vă stau la dispoziţie rapid și direct prin distribuitorul Viessmann și sunt de cea mai bună calitate.

Ceea ce caracterizează toate componentele gamei complete de accesorii Viessmann, este utilizarea de materiale testate de înaltă calitate și realizate prin prelucrări de mare precizie- ceea ce garantează o soluție cu adevărat sigură și de încredere.

Vitoset - aceasta este tehnologia inovatoare, la care toate componentele se potrivesc perfect unele cu altele. Adresați-vă distribuitorului local Viessmann - el vă va sfătui cu plăcere despre diversele opțiuni de utilizare a accesoriilor Vitoset.
 

Depozitarea combustibilului

 • Rezervoare de combustibil, 620 pană la 1500 litri
 • Accesorii rezervoare
 • Filtru de combustibil
 • Silozuri pentru peleti

Generarea căldurii

 • Vase de expansiune cu membrana pentru instalații de incalzire inchise de culoare argintie, capacitate de 25 pană la 140 litri, disponibile si pe alb (RAL 9010)
 • Organe de inchidere, supape de siguranța, aerisitoare
 • Stații de dedurizare
 • Sisteme de evacuare gaze din oțel inoxidabil, simple si duble

Prepararea apei calde

 • Filtrul de apă potabilă
 • Vase de expansiune pentru instalații de apă potabilă
 • Stații de dedurizare a apei
 • Pompe de circulație
 • Supape de siguranță cu membrană pentru instalații de preparare a apei calde
 • Module de apa proaspătă pentru prepararea apei calde menajere pe principiului incălzitorului instant

Distribuția căldurii

 • Organe de de inchidere, clapete unisens
 • Preselectoare hidraulice
 • Vane de amestec
 • Pompe de recirculație
 • Rezervoare tampon pentru agent termic

Disiparea căldurii

 • Radiatoare universale, plane și de baie, cât si accesorii specifice
 • Accesorii pentru radiatoare
 • Sisteme de incălzire în pardoseală
   
vitoset.jpg