Boiler de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil - avantaje și gama de produse

Boiler de apă caldă Viessmann sunt disponibile în două versiuni: oțel emailat și oțel inoxidabil. Termenul de oțel inoxidabil se referă la oțeluri aliate și nealiate. Oțelul inoxidabil obișnuit, disponibil la comercianții specializați, nu este neapărat rezistent la rugină sau adecvat pentru stocarea produselor alimentare, cum ar fi apa caldă menajeră. Pe de altă parte, boiler din oțel inoxidabil pentru apă caldă menajeră utilizate de Viessmann îndeplinesc cele mai înalte standarde și sunt absolut sigure pentru alimente și rezistente la acizi și la coroziune. Acest lucru, la rândul său, oferă proprietarilor de sisteme o serie de avantaje.

Viessmann Vitocell 100-V Rezervor de apă caldă menajeră

Boiler de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil pentru apă caldă menajeră perfect igienică

Avantajul crucial al boiler de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil este compoziția lor chimică. Metalul a fost rafinat cu alte elemente de aliere, cum ar fi cromul, molibdenul sau manganul, în conformitate cu cele mai stricte cerințe, ceea ce îl face, printre altele, foarte rezistent la rugină. Deoarece nu a fost aplicat niciun strat protector suplimentar, așa cum se întâmplă în cazul boiler emailate, nu există formarea de depuneri cauzate de reziduuri în timp. Din acest motiv, boiler de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil Viessmann garantează un apă caldă menajeră perfect igienică pe toată durata de viață a acestora. În plus, renunțarea la anodul de protecție reduce costurile pentru orice întreținere operațională sau chiar pentru înlocuire, atunci când este necesar.

Alte avantaje economice ale boiler de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil

Pe lângă standardul ridicat de igienă și calitatea apei asociate, boiler de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil sunt, de asemenea, impresionant de rentabile. Aceștia sunt înveliți într-o izolație termică multistrat foarte eficientă, realizată din spumă rigidă, vată de poliester și panouri de vid inovatoare. Ca urmare, acestea funcționează aproape fără pierderi de căldură, ceea ce este, de asemenea, clar de observat la prima vedere: Boiler de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil Viessmann sunt clasificate în noua și cea mai înaltă clasă de eficiență ErP A+. În comparație cu boiler de apă caldă menajeră din clasa de eficiență ErP A, care era anterior cea mai înaltă clasă, aceste noi aparate economisesc până la 22 % din costurile de energie.

Mai puțină greutate pentru aceeași dimensiune a cilindrului

Un alt beneficiu al boiler de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil, care devine evident chiar înainte de a fi efectiv în funcțiune, este greutatea acestor aparate. În comparație cu boiler emailate, boiler de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil, cum ar fi Vitocell 300-V și Vitocell 300-W, sunt cu aproape o treime mai ușoare - deși dimensiunea boiler rămâne aceeași. Greutatea redusă nu numai că facilitează transportul. Instalarea la fața locului este, de asemenea, mult mai ușoară pentru antreprenorii care execută lucrările. În plus, dimensiunile și conexiunile sunt în continuare identice cu cele ale boiler cu etichetă A din oțel emailat. Prin urmare, boiler vechi pot fi înlocuite rapid și fără lucrări de transformare majore.

Selecție largă de aparate pentru boiler de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil

Un cilindru adecvat contribuie în mod esențial la o funcționare economică. Viessmann are cilindrul de apă caldă menajeră din oțel inoxidabil potrivit, cu capacitatea necesară pentru a satisface orice cerere. Vitocell 300-V, de exemplu, este un boiler pentru apă caldă menajeră din oțel inoxidabil cu capacități cilindrice de 160, 200, 300 și 500 de litri. Vitocell 300-H, pe de altă parte, este ideal pentru a fi instalat sub cazan. Acest cilindru de apă caldă menajeră, fabricat din oțel inoxidabil rezistent la coroziune, are o capacitate de 160, 200, 350 sau 500 de litri, în funcție de versiune. Butelia de apă caldă menajeră Vitocell 300-B din oțel inoxidabil, cu o capacitate de 300 sau 500 de litri, este recomandată atunci când se utilizează colectoare solare pentru încălzire. Puteți găsi informații cu privire la ceea ce trebuie să aveți în vedere atunci când alegeți aparatul potrivit pe pagina cu tema boiler de apă caldă menajeră.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul