Viessmann Apps

Astăzi smartphone-urile fac parte din viața noastră de zi cu zi iar oferta de aplicații mobile este tot mai vastă pe zi ce trece. Firma Viessmann nu putea rămâne indiferentă la această realitate: prin pachetul nostru de aplicații suntem acum în măsură să oferim o gamă largă de informații și unelte utile, atât specialiștilor cât și utilizatorilor finali.  
 


Aplicaţii Viessmann pentru utilizatorii instalaţiilor termice

Pentru utilizatorii instalațiilor termice confortul este pe primul plan, dar nici siguranță și reducerea cheltuielilor nu sunt scăpate din vedere. Aplicațiile de telegestiune Vitotrol și ViCare îndeplinesc aceste cerințe importante. Pentru utilizatorii de încălzire în pardoseală aplicația Vitofloor reprezintă soluția ideală pentru comanda intuitivă a zonelor de de încălzire.

Vitoinfo App este poarta de acces în lumea aplicațiilor Viessmann. Utilizatorii găsesc aici informații utile pentru instalația lor termică, cum ar fi prospecte PDF, diverse calculatoare cât și noutăți din Twitter, Facebook și YouTube. Prin aplicația de testare online a posibilitatiilor de economisire a energiei sunt sugerate posibilitățile de modernizare ale propriei instalații.

 

Aplicația ViCare App instalată pe smartphone

Așa vă conectați instalația termică cu aplicațiile Viessmann

Pentru a vă putea controla încălzirea în mod confortabil și în siguranță, este necesară o interfață Internet. În funcție de aplicația Viessmann folosită, aceasta poate fi Vitoconnect sau Vitocom 100. Ambele dispozitive stabilesc conexiunea dintre cazan și aplicație. Cu ajutorul lor, centrala nu poate fi controlată  prin intermediul aplicației. Este posibilă întreținerea de la distanță de către un specialist autorizat în prealabil.

Modulul Vitoconnect este utilizat împreună cu aplicația ViCare pentru sisteme de încălzire în locuințe individuale, în timp ce modulul Vitocom 100, împreună cu Vitotrol App, este utilizat în sisteme mai complexe, cum ar fi cazul aplicațiilor comerciale.

ViCare App

 ViCare App oferă noi posibilități de gestionare a instalației termice prin intermediul internetului. Prin intermediul interfeței grafice ViCare se intervine asupra centralei termice în mod simplu și foarte intuitiv.

> Premizele si gama de servicii

Economie automată de energie

Sistemul este conceput pentru un circuit de încălzire. Toate setările se fac prin simpla atingere cu degetul.

Cei care doresc să seteze diverse intervale de pornire în fiecare zi o pot face cu ajutorul funcției de asistență.

Într-o zonă separată a ecranului de start sunt afișate numeroase recomandări pentru economisirea enegiei.

ViCare App

Vitotrol App

Aplicatia Viessmann Vitotrol vă permite să monitorizati si să operati de la distantă cazanul Viessmann echipat cu sistem de automatizare Vitotronic si un modul de comunicatie Vitocom 100 tip LAN1. Aplicatia este disponibilă in orice moment al zilei si utilizarea ei este simplă si confortabilă datorită dialogului textual pe care il oferă utilizatorilor.Vitotrol app poate fi descarcată gratuit din Apple App Store, cat si din Google Play Store pentru dispozitivele Android.
 

Apps_Vitotrol-App.png

Aplicația Vitofloor – Gestionarea instalației de încălzire în pardoseală

Economisiți automat energia și bucurați-vă de mai mult confort în casă: cu aplicația Vitofloor controlați sistemul de încălzire prin pardoseală foarte confortabil, chiar de pe canapea - prin intermediul rețelei WiFi. Prin conexiunea directă la termostatul de pardoseală, aplicația Vitofloor vă oferă acces confortabil la toate zonele de încălzire. Cu ajutorul numeroaselor funcții, puteți controla cu ușurință temperatura dorită, chiar și în timpul verii. Programele automate de timp sau operarea manuală intuitivă permit un nivel ridicat de confort al operării.

● Control individual al camerei pentru reglarea individuală a temperaturii pe zone de încălzire.

● Ieșire digitală pentru o conexiunea unei pompe pentru controlul direct al unei pompe de circulație.

● Gestionarea a până la 36 de circuite de încălzire (12 zone de încălzire).

 

Cerințe pentru utilizarea aplicației Vitofloor

Pentru intreaga gamă de funcții ale aplicației Vitofloor, este necesar un termostat de pardoseală Viessmann cu conexiune prin LAN la un router WiFi. Pentru supravegherea temperaturii ambientale, sunt necesare senzori de temperatură sau termostate de cameră pentru funcționarea manuală independent de aplicație.

Aplicația Vitofloor este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS sau Android.

Vitofloor App pentru gestionarea instalației de încălzire în pardoseală

Vitocomfort Plus App

Aplicatia Vitocomfort Plus App face posibilă comunicarea de la distantă prin LAN/WLAN cu o instalatie integrată intr-un sistem de Building Management.

Apps_Vitocomfort-App.png
Apps_Vitoinfo-App.png

Vitoinfo App

Informații interesante și utile pentru specialiști și utilizatori finali.

Apps_GESC-App.png

Testul de economisire a energiei într-o clădire -economie de energie printr-un App

Singurul test al potențialului de economisire a energiei în clădiri certificat TüV putem să vi-l oferim si ca aplicatie mobilă.

Mai mult, pe langă efectuarea unui calcul riguros, aveti acum posibilitatea să trasmiteti rezultatul către o firmă de specialitate. 

Viessmann Jobs App

Găsirea unui loc de muncă in cadrul Grupului Viessmann este acum posibilă si printr-o aplicatie mobilă.
 

Apps_Jobs-App.png

Aplicații pentru specialiști

Viessmann oferă specialisitilor o serie de unelte utile, cu scopul de a le simplifica activitatea de zi cu zi.  

Vitoguide - Serviciul Clienți digital

Vitoguide este poartă principală de intrare a specialisitiilor de instalații în lumea Software Viessmann. De aici aveți o vedere de ansamblu a sistemelor termice instalate la clienți și puteți accesa parametrii funcționali ai acestora sau să primiți notificări în cazul unei avarii.

De asemenea, piesele de schimb poti fi procurate de aici prin sistemul Viessmann de comenzi online.

> Mai multe informații

Disponibil  în curând

Ersatzteil App
Apps_GESC-App.png

Testul de economisire a energiei într-o clădire -economie de energie printr-un App

Singurul test al potențialului de economisire a energiei în clădiri certificat TüV putem să vi-l oferim si ca aplicație mobilă.

Versiune pentru specialisti oferă un pachet mult mai consistent de funcții de calcul si variante de comparație.

Aplicația pentru piese de schimb

Aplicatie pentru telefoanele mobile, tablete și PC, pentru identificarea pieselor de schimb, verificarea compatibilitătii si functie de scanare a codului de bare.

Aplicatia oferă informatii pentru mai mult de 25 000 articole cu privire la:

  • Utilizarea pieselor de schimb
  • Scanarea codului de bare (online / offline)
  • Cod precedent / succesor pentru articolul selectat
  • Prețul de catalog
  • Piesele componente ale produsului principal (de exemplu un cazan sau un sistem de automatizare)
Apps_ET-App.png
Apps_Akademie-App.png

Aplicația Academiei Viessmann

O colecție completă de informații tehnice poate fi accesată cu ajutorul acestei aplicații.

În plus, specialistii pot consulta programul nostru de seminarii iar aplicația le oferă funcția de inscriere la acele module care le trezesc interesul.