Sisteme fotovoltaice pentru întreprinderi comerciale

Satisfacerea cerințelor energetice este un factor important de cost, în special în sectorul comercial. În practică, căldura și electricitatea sunt deseori extrase în mod tradițional. Tehnologia solară oferă un potențial enorm. Pe lângă generarea de căldură cu ajutorul energiei solare termice, electricitatea poate fi generată și din lumina soarelui - pe termen lung și extrem de economic. Tehnologia fotovoltaică Viessmann oferă componente perfect coordonate pentru aceasta, constând din module fotovoltaice, invertoare și sisteme de montare, precum și sisteme de stocare a energiei electrice și pompe de căldură pentru a vă crește propriul consum de energie electrică.

Tehnologie fotovoltaică de la Viessmann

Reducerea costurilor cu energia electrică

Costurile de cumpărare a energiei electrice au fost la un nivel constant ridicat de ani de zile. Nu este previzibilă o tendință descendentă. Cel mai bun mod de a contracara acest lucru fără a fi obligat să reduceți necesarul de energie electrică este să utilizați un sistem fotovoltaic. Aceasta transformă lumina soarelui care intră în curent continuu. Deoarece acest lucru nu este utilizat peste tot, un invertor asigură apoi o conversie suplimentară de la curent continuu la curent alternativ. Acestea din urmă pot fi consumate direct sau alimentate în rețeaua electrică publică. Pentru feed-in, proprietarii de sistem primesc chiar și o remunerație stabilită de stat. Cuantumul remunerației se bazează pe momentul în care a fost pus în funcțiune sistemul și a scăzut constant de ani de zile. Din acest motiv, este mai economic să utilizați singuri energia solară.

Scăderea costurilor și creșterea protecției mediului

Utilizarea unui sistem fotovoltaic pentru întreprinderi comerciale nu numai că duce la o reducere a costurilor cu energia, ci este și benefică mediului atunci când electricitatea este produsă și utilizată direct la fața locului. Aceasta elimină rutele lungi de transport pentru electricitatea tradițională. În plus, numai energia solară pură este utilizată pentru a genera electricitate. Nu are loc un proces de conversie ca în centralele electrice convenționale, în care combustibilii fosili sunt adesea arși pentru a genera electricitate. Pentru ca utilizarea unui astfel de sistem să ofere rezultatul optim, mai mulți factori trebuie să se potrivească. Standardele ridicate de calitate pentru modulele fotovoltaice asigură economie și durabilitate. Serviciile complete de la planificare și proiectare la livrare și service de către parteneri competenți specialiști Viessmann completează gama fotovoltaică.


Panouri fotovoltaice icon-solar.png

Prin instalarea unui sistem fotovoltaic de la Viessmann fiecare poate fi propriul său producator de energie electrică.