Sisteme de încălzire pentru industrie și comerț - o prezentare generală

Găsiți sistemul de încălzire potrivit

Portofoliul de produse Viessmann oferă o gamă variată de sisteme de încălzire pentru industrie și comerț. Pentru o bună prezentare generală a ceea ce este disponibil, merită să aruncați o privire la catalogul nostru de produse. Acolo puteți utiliza filtre precum domeniul de aplicare și sursa de energie pentru a sorta și afișa rezultatele dorite. Găsitorul de produse oferă, de asemenea, opțiunea de a căuta subiecte specifice. De asemenea, în următoarele secțiuni veți găsi o prezentare generală a sistemelor de încălzire specifice pentru aplicații comerciale și industriale. Indiferent dacă aveți deja o idee clară despre ceea ce doriți sau sunteți încă nehotărât, nu ezitați să ne contactați și să solicitați o consultanță gratuită.

Pompe de căldură pentru comerț și industrie

Pompele de căldură Viessmann Vitocal pentru aplicații comerciale și industriale vă permit să utilizați energia ecologică gratuită. Pentru mediile comerciale și industriale, Viessmann oferă pompe de căldură cu sol/apă, pompe de căldură cu sursă de aer și pompe de căldură mari. Există, de asemenea, opțiunea de a utiliza sisteme de stocare a energiei din gheață. Pompele de căldură cu sol/apă utilizează solul ca sursă de energie prin intermediul colectoarelor sau sondelor geotermale, în timp ce pompele de căldură cu sursă de aer utilizează ca sursă principală de energie aerul exterior încălzit de soare sau de căldura reziduală. În cazul rezervoarelor de energie din gheață, aerul ambiant, radiația solară și solul sunt utilizate simultan ca surse de căldură.

Pe lângă generarea de căldură, produsele din gama de mare putere se caracterizează, de asemenea, printr-o performanță impresionantă de răcire - de exemplu, pentru răcirea spațiilor de depozitare a alimentelor și pentru asigurarea aerului condiționat în zonele de producție. Pompele de căldură cu puteri de până la 600 de kilowați sunt, de asemenea, potrivite pentru instalarea în spații incomode și pot fi configurate ca sisteme cu mod dual. Cazanele de condensare pe gaz și pe ulei acoperă sarcinile de vârf.

Sisteme solare termice

Sistemele termice solare Viessmann sunt un accesoriu ideal pentru încălzirea apei calde menajere și generarea de căldură de rezervă. Cu gama sa largă de colectoare, Viessmann oferă soluții flexibile și individuale pentru fiecare aplicație. Colectorii noștri Vitosol cu plăci plate și colectoare tubulare utilizează energia solară gratuită. Utilizarea acestora nu numai că ușurează presiunea asupra mediului, dar reduce și costurile suportate pentru achiziționarea și stocarea combustibilului. Prin urmare, investiția în sisteme solare termice este ecologică, economică și orientată spre viitor. Colectoarele sunt utilizate în mod ideal acolo unde generarea de căldură de proces necesită un nivel scăzut de temperatură.

Colectoarele plate sunt potrivite pentru instalarea deasupra acoperișului, pentru integrarea pe acoperiș și pentru instalarea pe suporturi de colectoare. Stratul absorbant de comutare patentat de Viessmann protejează colectoarele plate de înaltă performanță împotriva supraîncălzirii și stagnării. Absorbitorii colectoarelor noastre cu tuburi vidate impresionează prin capacitatea lor de a capta o cantitate deosebit de mare de energie solară, asigurând astfel niveluri avansate de eficiență. Aici, vidul asigură o izolare termică deosebit de eficientă. Colectorii cu tuburi sunt capabili să transforme chiar și nivelurile scăzute de radiație solară în căldură utilizabilă.

Viessmann oferă sisteme complete pentru aplicații comerciale și industriale. Gama include sisteme de încălzire eficiente pentru toate sursele de energie - cazane de dimensiuni medii și cazane industriale/comerciale pentru gaz, păcură, biomasă sau căldură ambientală. Produsele Viessmann sunt concepute pentru a asigura o furnizare economică de căldură, abur, refrigerare și electricitate. Este acoperită o gamă de puteri de până la 44 de megawați. Viessmann sprijină fiecare proiect cu o gamă completă de servicii, de la planificare și instalare până la servicii post-vânzare. În plus, cu Viessmann alături de dumneavoastră, puteți dezvolta și implementa propriile concepte energetice integrate pentru industria de producție, pentru furnizorii de servicii și pentru aplicații industriale. Pentru fiecare proiect, componentele și sistemele coordonate sunt dezvoltate individual pentru client, dintr-o singură sursă.

Datorită experienței noastre îndelungate în construcția de cazane de dimensiuni medii și cazane industriale/comerciale, precum și datorită tehnologiei de fabricație de ultimă generație utilizate în unitățile noastre de producție, Viessmann asigură o calitate ridicată și excelează ca deschizător de drumuri tehnologice pentru soluții de sistem. Sistemele de încălzire Viessmann se remarcă prin fiabilitatea operațională ridicată și durata de viață lungă.

Cazane cu combustibil solid

Portofoliul de produse Viessmann pentru cazane cu combustibil solid include: Cazane pe peleți, cazane cu bușteni și cazane cu așchii de lemn. Așchii de lemn sunt bucăți mici de lemn natural, cu sau fără scoarță. Pe de altă parte, peleții sunt o formă comprimată de biomasă cu o valoare calorifică brută ridicată. Acestea sunt produse în cantități mari ca deșeu în industria de prelucrare a lemnului.

Biomasa lemnoasă este o sursă de energie practic neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, deoarece se emite doar atâtCO2 cât a consumat anterior copacul în timpul creșterii sale. În plus, lemnul, ca și combustibil casnic, este ieftin, în special dacă poate fi obținut la nivel regional, și nu este supus unor fluctuații majore de preț. Cazanele noastre pe biomasă se remarcă prin fiabilitatea și eficiența lor operațională ridicată. Acestea ating niveluri de eficiență de peste 90 la sută și sunt economice în ceea ce privește consumul, ceea ce, la rândul său, asigură costuri de încălzire reduse.

Cazane pe gaz de până la 2000 kilowați

Cazanele pe gaz cu condensare și cazanele pe gaz cu temperatură joasă Viessmann Vitodens pentru aplicații industriale și comerciale sunt disponibile cu puteri de până la 2000 de kilowați. Acestea se remarcă prin funcționarea lor foarte economică, curată și fiabilă. De asemenea, acestea au o durată de viață impresionant de lungă. Componentele de înaltă calitate ale sistemelor de încălzire sunt potrivite între ele și funcționează perfect împreună direct din fabrică. De remarcat în mod deosebit arzătorul pe gaz MatriX - o piatră de hotar în tehnologia de încălzire Viessmann. Gazul MatriX din oțel inoxidabil asigură o durată de viață lungă, în timp ce arzătorul este insensibil la sarcini de temperatură ridicată.

Prin utilizarea unei tehnologii avansate de condensare, cazanele Viessmann cu gaz în condensare pentru aplicații comerciale sunt capabile să ofere o utilizare optimă a energiei, alături de un consum economic. Cazanele pe gaz cu temperatură joasă dispun de calitatea Viessmann dovedită și de un randament sezonier standard ridicat [conform DIN]. Versatilitatea gamei de produse Vitoplex asigură că există o soluție pentru fiecare cerere și pentru fiecare buget. Modelele Vitorond reprezintă soluția optimă mai ales atunci când este vorba de spații incomode.

Cazane de ulei de până la 2000 kilowați

Cazanele Viessmann cu condensare cu ulei și cazanele cu ulei de joasă temperatură se bazează pe o tehnologie fiabilă care a fost testată și testată de-a lungul multor ani. Funcționarea economică este, de asemenea, garantată. Portofoliul de produse oferă o gamă largă de puteri. De exemplu, există cazane Viessmann cu condensare pe ulei cu o putere nominală de încălzire de până la 545 kilowați și cazane pe ulei cu temperatură joasă cu puteri de până la 2000 kilowați. Cazanele cu condensare cu ulei au performanțe deosebit de impresionante prin utilizarea energiei ascunse în gazele fierbinți, care altfel ar scăpa nefolosite pe coșul de fum. Capacitatea de a utiliza această căldură suplimentară este benefică pentru mediu pe termen lung și reduce costurile de funcționare, deoarece trebuie să se utilizeze mai puțin combustibil fosil. Cazanele de ulei de joasă temperatură sunt deosebit de fiabile în aplicațiile în care există o cerere mare de căldură. Designul lor secțional le face, de asemenea, potrivite pentru spații restrânse și ușor de manevrat în general.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul