Să economisim energie împreună!

Solicitați o consultare acum
(Foto: © lovelyday12 / Shutterstock.com)

#StartDaheimGemeinsam - pentru climatul nostru și o iarnă sigură

Încălzirea reprezintă o mare parte din consumul total de energie în gospodăriile private. Potrivit cifrelor guvernamentale, aceasta reprezintă mai mult de două treimi. Prin urmare, eficiența energetică este deosebit de importantă în acest domeniu. Aceasta contribuie la conservarea resurselor și la reducerea emisiilor și a costurilor energetice. Subiecte care sunt mai prezente ca niciodată. Pentru a vă ajuta să economisiți energie și pentru a face o diferență împreună, am lansat #StartDaheimGemeinsam - campania cu o mulțime de sfaturi și soluții utile pentru economisirea energiei.

Ghiduri pentru mai multă eficiență energetică

Ghidurile noastre vă arată cum să obțineți o mai mare eficiență energetică în încălzire prin măsuri adecvate - de la simpla reglare a termostatelor de încălzire până la echilibrarea hidraulică. Dar chiar mai mult decât atât, veți primi sfaturi despre cum să faceți viața de zi cu zi în propria gospodărie mai eficientă din punct de vedere energetic, să economisiți resurse valoroase și să reduceți costurile în același timp.

Soluții și măsuri pentru mai multă eficiență - și pentru climă

Înțelegeți influența pe care o aveți asupra climei și luați măsurile adecvate pentru a o modela în mod pozitiv. Soluțiile Viessmann fac acest lucru și mai ușor. Conectarea inteligentă în rețea a tehnologiei de încălzire și climatizare nu numai că sporește confortul, dar ajută și la identificarea și utilizarea economiilor potențiale. Dar există, de asemenea, modalități de a ajuta clima în afara propriei locuințe. Aflați mai multe despre pașii concreți.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor pentru a selecta produsul potrivit?

Găsiți produsul